PVC-Katot

Teollisuuskatot on erikoistunut AlkorPlan PVC -katteilla tehtäviin vesikattoratkaisuihin, jotka sopivat nykyrakentamisen koviin laatuvaatimuksiin. AlkorPlan on PVC -muovista valmistettu yksikerroskate, jolla voidaan tehdä entistä paloturvallisempia ja ympäristöystävällisempiä pitkän elinkaaren kattoratkaisuja.

PVC-Katot

Parempi paloturvallisuus

AlkorPlan PVC -kate on todettu erittäin paloturvalliseksi materiaaliksi, joka täyttää kaikki Broof (t2) -luokituksen vaatimukset. PVC-katteen palokuorma on lisäksi vain murto-osa bitumikatteen palokuormasta.

LUE LISÄÄ

Ekologisempi ratkaisu

Kierrätettävä PVC-kate on erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto. Ohuessa PVC-katteessa käytetään merkittävästi vähemmän uusiutumattomia luonnonvaroja, kuin vastaavassa bitumikermikatteessa.

LUE LISÄÄ

Peltikaton vaihtoehto

Onko rakennuskohteeseesi piirretty konesaumapeltikatto? Teollisuuskattojen tuotteisiin kuuluvilla AlkorDesign-profiileilla peltikattoa kevyempi ja helpommin asennettava PVC-vesikatto saadaan näyttämään konesaumakatolta.

LUE LISÄÄ

Aurinkopaneeleille sopiva

Aurinkopaneeleiden käyttö on lisääntynyt viime vuosina sähkön hinnan ja lämmityskustannusten nousun myötä. AlkorSolar-kiinnitysprofiileilla aurinkopaneelit voidaan kiinnittää vesikatteeseen tavallista fiksummalla tavalla.

LUE LISÄÄ

 

aalto