Logistiikkakeskukseen valkoinen PVC-kate

Alfaroc Logistics on sisälogistiikan ulkoistamispalveluja sekä varastointi- ja käsittelypalveluja tarjoava yritys, jonka tuorein logistiikkakeskus rakennetaan Tuusulan Rykmentinpuiston teollisuusalueelle kahden moottoritien ja Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyyteen.  Loppuvuodesta 2024 valmistuva mittava kiinteistö koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden yhteenlaskettu kattopinta-ala on noin 35.000 m2.

Uusi logistiikkakeskus on suunniteltu energiatehokkaaksi ja ympäristövastuulliseksi. Euroopan johtavassa rakentamisen ympäristöluokitusjärjestelmässä tavoitellaan BREEAM Excellent -tasoa. Koska Teollisuuskatot oli toteuttanut jo Alfarocin edelliseen logistiikkakeskukseen valkoisen PVC-katteen, valittiin erinomaisten käyttökokemusten perusteella Tuusulan keskukseenkin RENOLIT ALKORPLAN Cool -kate. Valkoinen ALKORPLAN PVC-kate heijastaa tehokkaasti auringon säteilyä pois, mikä vähentää sisätilojen jäähdytyksen tarvetta ja siten CO2-päästöjä. Valkoisen katteen heijastamasta auringonvalosta koituu myös suuri lisähyöty Alfarocin logistiikkakeskuksen katolle asennettavien aurinkopaneelien hyötysuhteelle.

Kattotyöt alkavat heinäkuussa 2023 ja valmista on vuodenvaihteen tienoilla. Kyseessä on yksi Teollisuuskattojen historian suurimmista urakoista.

Lisää ajankohtaisia

RENOLIT ALKORPLAN Smart

Uuden sukupolven ympäristöystävällinen PVC-kate nyt Suomessa!

Lue lisää

Ilmasto lämpiää, niin myös katot?

Tulevaisuudessa on pyrittävä minimoimaan rakennuksen vaipan läpi sisätiloihin siirtyvän lämmön määrää.

Lue lisää