RENOLIT ALKORPLAN SmartViisi hyvää syytä valita suuren kiinteistön vesikatteeksi RENOLIT ALKORPLAN Smart

 1. Sisältää kierrätysmateriaaleja
  • Tällä hetkellä noin 20 % Smart-katteen massasta perustuu tuotannon ylijäämäpaloihin. Tuotetta kehitetään aktiivisesti ja tavoitteena on, että tulevaisuudessa jopa 90 % massasta on kierrätysmateriaaleja.
 2. Kierrätettävissä, kun vesikatemateriaalin elinkaari loppuu
  • PVC-vesikatteen elinkaari suomalaisissa olosuhteissa on vähintään 40 vuotta. Kun on aika korvata kate uudella, Smart-kate voidaan kierrättää uusiksi PVC-tuotteiksi.
 3. Solar Shield -teknologia vähentää kiinteistön jäähdytyksen tarvetta
  • Smart-katteen pinnan lakkakerros ja innovatiiviset pigmenttipartikkelit heijastavat auringon säteilyä, mikä vähentää kiinteistön jäähdytystarvetta.
 4. Innovatiivinen pinnoite pidentää vesikatteen käyttöikää
  • Uudenlainen lakkapinnoite suojaa katetta tehokkaasti auringon UV-säteiltä sekä niiden kuluttavalta ja haalistavalta vaikutukselta.
 5. Paloturvallinen valinta
  • Smart-kate omaa samat edut kuin muutkin laadukkaat RENOLIT PVC -katteet. PVC-katteita ei esimerkiksi asenneta avoliekillä, ja niiden palokuorma on huomattavasti pienempi kuin bitumikatteilla.

Alkorplan Smart -PVC-katteen pilottikohde Suomessa nousee Nurmijärvelle. Lisätietoja kohteesta tulossa.

Katso tuotetiedot

S-P-10294 Alkorplan F Smart

 

Lisää ajankohtaisia

Viherkatto – kestävä ratkaisu kaupunkiympäristöön

Viherkattopäivä! Keitaat kaupungeissa, monia etuja: hulevesien hallinta, ilmanlaatu, säästöä, viihtyisyyttä. Kestävä investointi vihreämpään tulevaisuuteen.

Lue lisää

Suomen Teollisuuskatot mukana FinnBuild 2024-tapahtumassa

FinnBuild 2024 lokakuussa: odotukset katossa! Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua kestävän kattorakentamisen uusimpiin tuuliin ja innovaatioihin.

Lue lisää

Teollisuuskatot lanseeraa mullistavan Reroof-kattoratkaisun yhdessä Ruukin ja Recticel Insulationin kanssa

Täysin uudenlainen kattoratkaisu suuriin kattoprojekteihin, joka yhdistää materiaalitehokkuuden ja paloturvallisuuden kevyessä, mutta kestävässä muodossa.

Lue lisää