Teollisuuskatot lanseeraa mullistavan Reroof-kattoratkaisun yhdessä Ruukin ja Recticel Insulationin kanssa

Reroof-kokonaisratkaisu on kevyt, kestävä ja monipuolinen.

15.4.2024

Teollisuuskatot, Ruukki ja Recticel Insulation ovat yhteistyössä kehittäneet Reroofin, täysin uudenlaisen kattoratkaisun, joka on suunniteltu erityisesti suuriin kattoprojekteihin. Ratkaisu yhdistää ennennäkemättömällä tavalla materiaalitehokkuuden ja paloturvallisuuden kevyessä, mutta kestävässä muodossa. Innovatiivinen rakenne perustuu Ruukin kantaviin poimulevyihin, Recticelin PIR-eristeisiin ja RENOLIT ALKORPLAN PVC-katteisiin.

Kestävä, monipuolinen ja ympäristöä säästävä – ratkaisun monet edut

Uusi Reroof-kattoratkaisu on erinomainen valinta sillä se tuo monia etuja isojen kattojen suunnitteluun. Valmiit rakenneratkaisut ja työkalut tekevät suunnittelusta tehokkaampaa ja säästävät aikaa. Myös hiilijalanjälki on valmiiksi laskettu koko ratkaisulle, mikä helpottaa suunnittelijan työtä.

Kiinteistön omistajaa ja sijoittajaa kiinnostavat Reroof-kattoratkaisun pitkä käyttöikä ja alhaiset ylläpitokustannukset, mitkä vähentävät kiinteistön elinkaarikustannuksia.

”Katto on kova ja kestävä, mikä varmistaa pitkän käyttöiän vaikeissakin olosuhteissa. Kun ei tule tarvetta korjata kattoa, tuo sekin säästöjä. Kattorakenteen palo- ja kosteustekniset ominaisuudet ovat tietysti huippuluokkaa”, vakuuttaa Suomen Teollisuuskatot Oy:n toimitusjohtaja Tomi Norrby.

Ratkaisu auttaa myös vähentämään rakentamisen ympäristövaikutuksia. ”Aurinkovoimalaratkaisuilla ja uusiutuvan energian käyttöönotolla rakennuksen energiatehokkuutta saa parannettua. Reroof-kattorakenne PVC-katteella on ihanteellinen alusta aurinkovoimaloiden asentamiselle. Myös viherkattoratkaisut soveltuvat erinomaisesti tämän tyyppiseen ratkaisuun”, sanoo Tomi.

Yhteistyöllä uusia ideoita ja ratkaisuja nopeammin ja tehokkaammin

Tuotekehitysyhteistyö muiden alan toimijoiden ja asiantuntijoiden kanssa on tärkeää, sillä se nopeuttaa uusien ratkaisujen tuomista markkinoille.

”Yhteistyö on avainasemassa ympäristöä säästävien ja turvallisten kattorakentamisratkaisujen kehittämisessä ja edistämisessä.”, sanoo Tomi, ja lisää ”Reroof on uusi osoitus yritystemme innovatiivisesta asenteesta ja sitoutumisesta kestävään kehitykseen.”

Laadukkaiden ja pitkäikäisten kattojen rakentaminen suomalaisiin olosuhteisiin vaatii huolellista suunnittelua, materiaalivalintaa ja asennusta.

Lisätietoa Reroof-kattoratkaisusta ja sen eduista saat seuraavista webinaareista:

• Uusi Reroof – Ensiesittelyssä vastuullinen ja muunneltavissa oleva monipuolinen ja kestävä kattoratkaisu, 8.5.2024 klo 10–11 – ilmoittaudu tästä
• Uusi Reroof – Tutustu uudenlaiseen ratkaisuun, joka helpottaa suunnittelua mullistaen suurten kattoprojektien perinteisen tavan suunnitella, 23.5.2024 klo 10–11 – ilmoittaudu tästä
• Uusi Reroof – Paloturvallisuus ja valmiit palotekniset rakenneratkaisut, 21.8.2024 klo 10–11 – ilmoittaudu tästä

Lisäksi löydät suunnittelun tueksi materiaaleja, kuten detaljiratkaisut ja suunnitteluohjeet verkkosivuiltamme osoitteesta teollisuuskatot.fi/reroof.

Kiinnostuitko uudesta Reroof-kattoratkaisusta? Ota meihin yhteyttä! Meiltä saat kattorakentamisen palvelut ympäri vuoden ja ammattitaidolla toteutettuna. Yhdessä löydämme tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Yhteyshenkilö: Tomi Norrby, Suomen Teollisuuskatot Oy, 040 508 0068, tomi.norrby@teollisuuskatot.fi.

Tutustu uuteen Reroof-kattoratkaisuun

Lue lisää

RENOLIT ALKORPLAN Smart

Uuden sukupolven ympäristöystävällinen PVC-kate nyt Suomessa!

Lue lisää

Logistiikkakeskukseen valkoinen PVC-kate

Alfarocille urakoidaan mittava logistiikkakeskus Tuusulan Rykmentinpuistoon. Vesikateurakasta vastaa Suomen Teollisuuskatot.

Lue lisää

Ilmasto lämpiää, niin myös katot?

Tulevaisuudessa on pyrittävä minimoimaan rakennuksen vaipan läpi sisätiloihin siirtyvän lämmön määrää.

Lue lisää