Helposti räätälöitäviä kattoja

Uudisrakentamisessa ja kattosaneerauksissa käytettävällä AlkorPlan PVC -katteella voidaan toteuttaa sekä tasaisten että jyrkkien kattojen vesieristykset. Tuotepaksuudet ovat 1,2 mm tai 1,5 mm ja varastossa olevat värit ovat tumman harmaa sekä vaalean harmaa. Muita erikoisvärejä toimitetaan tilauksesta.

Erinomaisen asennettavuuden vuoksi kattoja voidaan tehdä ympäri vuoden ja pakkasraja asennukselle on -15 °C. Lisäksi materiaali taipuu erilaisiin muotoihin ja tarjoaa mm. bitumikatetta paremman rakenteellisen vikasietoisuuden.

Hyvin toimiva rakenne

Lumi ja jää eivät tartu PVC-katteeseen, joten saumojen auki repeytymisiä ei talven ja kevään aikana tapahdu. Rakenteet voidaan toteuttaa lisäksi ilman erillistä tuuletusta katteen vesihöyryn läpäisevyyden ansiosta. Katteen hengittävyys parantaa myös tuuletetun rakenteen varmuutta siinä tapauksessa, että tuuletus ei jostain syystä toimisi.

Pitkä tiiviystakuu

AlkorPlan PVC -katteen elinikä Keski-Euroopan olosuhteissa on vähintään 30 vuotta ja Suomen haastavassa ilmastossakin katteen kesto on osoittautunut paremmaksi kuin suurimmalla osalla kilpailevista tuotteista. AlkorPlan-vesikattomateriaaleilla on tehtaan myöntämä 15 vuoden vesitiiveystakuu – ja asennustyölle Teollisuuskatot myöntää 10 vuoden tiiviystakuun.

Kysy lisää ja pyydä tarjous. AlkorPlan-vesikatejärjestelmästä löytyy tuotteita sekä mekaanisesti kiinnitettäviin järjestelmiin että liimakiinnitettäviin tai irralleen asennettaviin rakenteisiin.