Paloturvallinen, lämmin ja kestävä navetta

Katto on navettarakennuksen suurin yksittäinen osa, joten kattotoimittajan valinta on erittäin tärkeä osa kokonaisprojektia. Teollisuuskatot on vuosien saatossa tehnyt katon yli 100 navettaan ja taitaa vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin sopivan rakentamisen.

Käyttämämme AlkorPlan PVC -katteet on suunniteltu kestämään aikaa ja säätä. Tuotteillamme saadaan aikaan paloturvallinen, lämmin ja kestävä vesikatto, jolla on pitkä käyttöikä. Vesikaton rakenteeseen kuuluvat kantavat poimulevyt ovat paksulla sinkillä ja pinnoitteella varustettua materiaalia. Kiinnikkeet ovat pinnoitettua tai ruostumatonta terästä. Höyrynsulkuna on paksu hitsattava höyrynsulkumuovi, koska navetoissa on suuri kosteusrasitus. Lisäksi lämmöneristeenä käytämme kivivillaa, joka on erittäin paloturvallinen materiaali.

Valkoisella katteella viileyttä helteisiin

Navetan katto voidaan tehdä myös valkoisesta katteesta, joka viilentää rakennusta kesällä. Auringon valoa sekä lämpöä pois kattopinnasta heijastavalla ratkaisulla katon pinta saadaan helteillä jopa 40 astetta normaalia alhaisemmaksi.

Navetta myös helppona kumppanitoimituksena

Teollisuuskatot toimittaa yhdessä luotettavien kotimaisten kumppaniensa kanssa myös Lämmöt päälle -navettapaketteja. Tämä helppo ratkaisu sisältää navettarakennuksen rungon, seinät, katon, ovet ja ikkunat valmiina kokonaisuutena. Kysy lisää maatalousrakentamisen palveluistamme. Neuvomme sinua mielellämme ja autamme rakentamaan tarpeidesi mukaisen navetan.

Kysy lisää maatalousrakentamisen palveluistamme. Neuvomme sinua mielellämme ja autamme rakentamaan tarpeidesi mukaisen navetan.