Tiivis ja paloturvallinen, pitkän elinkaaren vesikatto

Toteutamme vesikatot ammattitaidolla niin uusiin kuin saneerattaviin rakennuksiin. Kaikilla tasoilla toimintamme perustuu luotettavuuteen, rehellisyyteen ja avoimuuteen. Järjestelmällinen toimintatapamme ja projektiosaamisemme johtavat kattohankkeiden laadukkaaseen etenemiseen. Pitkä ja monipuolinen kokemuksemme kattorakentamisesta suomalaisissa olosuhteissa varmistaa onnistuneen lopputuloksen mittavienkin kiinteistöjen urakoissa.

Kokemus ja suunnittelu sujuvan urakan takana

Kattorakentamisessakin kaikki alkaa huolellisesta suunnittelusta, jossa otamme huomioon katolle halutut toiminnallisuudet, mitoitukset, tuulikuorman, kantavuuden, U-arvot sekä kosteusteknisen suunnittelun. Seuraavassa vaiheessa suunnittelemme työmaalogistiikan, kartoitamme materiaalivaatimukset ja teemme ohjeistukset työ- ja paloturvallisuuden varmistamiseksi. Lisäksi suunnittelemme ja esivalmistamme räystäsrakenteet ja läpivientikappaleet jo ennen asennustyön alkua. Näin varmistamme ripeän toiminnan työmaalla ja pysymme aikataulussa. Kattourakan aikana vastaamme päivittäisen johtamisen lisäksi asennustyön valvonnasta ja työvaiheiden dokumentoinnista. Annamme asennustyöllemme 10 vuoden takuun, materiaalitakuumme on 10 vuotta.

Vesikatot suuriin uudisrakennuksiin

Teollisuuskatot suunnittelee ja asentaa sekä kustannus- että energiatehokkaat vesikatteet kaikenlaisiin kaupallisiin, tuotannollisiin ja julkisiin kiinteistöihin.

Lue lisää

Kattosaneeraukset ja kattoremontit ammattitaidolla

Kun on aika uusia kiinteistön vesikate, on aika ottaa yhteyttä meihin. Teollisuuskatot saneeraa kaikenlaiset vesikatot asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Kattohuollot kerralla kuntoon

Meiltä saat kaikki kattohuollon palvelut ympäri vuoden ja ammattitaidolla toteutettuna. Vuotava katto on aina riski alapuolella olevien rakenteiden kunnolle.

Lue lisää

Kattoturvatuotteet oikein asennettuna

Kattoturvatuotteet tekevät tehtävänsä vain, jos ne asennetaan oikein. Varmista oikeaoppinen asennus tilaamalla turvatuotteet asiantuntijalta.

Lue lisää

Ekologinen viherkatto parantaa viihtyisyyttä

Viherkatto tekee hyvää ihmiselle ja ympäristölle. Teollisuuskatoilta saat modernit viherkatot asiantuntevasti toteutettuna.

Lue lisää

Aurinkopaneelit katolle rakenteita rikkomatta

Teollisuuskatot asentaa aurinkopaneelit rakentamilleen katoille ilman, että vesikattoon joudutaan tekemään riskialttiita läpivientejä.

Lue lisää