Kattohuolto

Täyden palvelun kattohuoltoa ympäri vuoden

Kattojen huolto ja tarkastus ovat ammattilaisen työtä. Teollisuuskatot on kaikkien vesikattoon liittyvien huoltotoimenpiteiden erikoisosaaja, joka mitoittaa kattosi huollon oikein ja pitää kustannukset kurissa. Kiinnitämme erityistä huomiota huoltokäyntien turvallisuuteen ja tehokkuuteen. Kun menemme katollesi, mukanamme on aina tarvittavat putoamissuojausvarusteet, sammutuskalusto sekä työkalut ja materiaalit välittömästi tehtäviin paikkauksiin.

Kaikki kattohuollon palvelut

Teollisuuskatoilta saat kattavat huoltopalvelut nopeasti. Teemme kattojen vuositarkastuksia, huoltokäyntejä, vuotokorjauksia sekä raportointia. Palveluihimme kuuluvat myös katon kourujen, kaivojen ja kaatojen puhdistukset, kattokupujen vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi kartoitamme tarvittaessa kattosi saneeraustarpeen ja annamme arvion sen käyttöiästä ja riskeistä.

Kattopaikkaukset ammattitaidolla

Teollisuuskatoilta löytyy luotettavat ja ammattitaitoiset asentajat kaikkiin korjaustöihin. Teemme PVC-kattojen paikkauksia, bitumikattojen ja peltikattojen korjaustöitä sekä muita kattoihin liittyviä korjaustöitä. Osaamisemme mahdollistaa myös erilaisten materiaalien yhdistämisen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous kattohuollosta

Kiitos tarjouspyynnöstä!

Olemme sinuun pian yhteydessä.

Kohteen tiedot

Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme ›

* Merkityt kentät tulee täyttää