Uudisrakentaminen

Laadukas vesikatto niin teollisuus- kuin julkiskiinteistöön

Teollisuuskatoilla on 30 vuoden kokemus vesikattojen rakentamisesta erilaisiin suuriin kiinteistöihin. Teollisuus- ja varastorakennusten kattojen tärkeimpiä kriteerejä ovat ympäristöystävällisyys ja paloturvallisuus. Käyttämämme ALKORPLAN PVC -kate on tutkitusti paloa levittämätön materiaali, joka yhdessä paloturvallisten eristeiden kanssa minimoi kattorakenteen paloriskit ja estää mahdollisessa tulipalossa palon leviämistä.

ALKORPLAN PVC -katteiden asennusnopeus ja rakenteiden yksinkertaisuus puolestaan tekevät ratkaisusta edullisen. Siksi suunnittelemamme ja rakentamamme vesikatto on kaikilta osin erinomainen valinta teollisuusrakentamiseen.

Liikunta- ja urheiluhallien katot kokemuksella

Teollisuuskatoilla on vahvoja näyttöjä urheiluhallirakentamisesta, jossa suurimmat haasteet kohdistuvat paloturvallisuuden ja kosteudenhallinnan vaatimuksiin. Siksi huomioimme kattoratkaisun palo- ja kosteusteknisen toiminnan sekä suurten käyttäjämäärien aiheuttaman rasituksen tarkasti jo suunnitteluvaiheessa.

RENOLIT ALKORPLAN PVC -katteet sopivat erinomaisesti vaativaan urheiluhallirakentamiseen. Niillä voidaan toteuttaa tasaisia, jyrkkiä ja kaartuvia vesikattoja – myös olympiastadionin kaltaisiin vaativiin kiinteistöihin. Ratkaisujamme on käytetty kymmenien jäähallien sekä urheiluhallien vesikatteena ympäri Suomea – ja kokemukset niistä ovat olleet erittäin hyviä.

Liikerakennusten ja julkiskiinteistöjen energiatehokkaat katot

Liikerakentamisessa ympäristönäkökohdat, energiatehokkuus ja ilmatiiviys korostuvat jatkuvasti kasvavien lämmöneristysvaatimusten vuoksi. Meillä on pitkä kokemus normaalia tiukemmilla vaatimuksilla toteutetuista kattoratkaisuista sekä läpivientien ja höyrysulkujen suunnittelusta.

Käyttämämme ALKORPLAN PVC -kate on kierrätettävää materiaalia ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Katteeseen voidaan kiinnittää helposti myös aurinkokennoja. Lisäksi valkoista katetta käyttämällä kyetään pienentämään jäähdytysenergian tarvetta ja saamaan etua muun muassa ympäristösertifioinneissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!