Suunnittelun vapaus

Inspiroidu ja toteuta visiot. AlkorPlan PVC -kateratkaisut mahdollistavat entistä vapaamman suunnittelun. Jos rakennuksen kattoon halutaan kiinnostavia muotoja, AlkorPlan taipuu, taittuu ja mukautuu persoonallisiinkin suunnitelmiin. Lisäksi katetta saa kaikissa väreissä ja erilaiset profiiliratkaisut mahdollistavat mm. aurinkopaneelien helpon kiinnittämisen sekä tyylikkään peltikatto-designin toteuttamisen.

 

Värejä ja erikoisratkaisuja

AlkorPlan PVC -katetta saa kaikissa väreissä, joten perusharmaalle tai mustalle katolle on lukematon määrä vaihtoehtoja. Lisäksi mm. valkoinen AlkorBright on teknisesti edistyksellinen kateratkaisu, joka viilentää rakennusta heijastamalla auringonvaloa pois ja tehostaa merkittävästi mahdollisten aurinkokennojen hyötysuhdetta.

Persoonallisia muotoja

Pyöreyttä, porrastuksia, jyrkkiä pintoja tai oikeastaan mitä tahansa. AlkorPlan PVC -kate on suunnittelijaystävällinen materiaali, joka ei rajoita erikoisiakaan ratkaisuja. Lisäksi AlkorDesign -profiilien ansiosta vesikate tarjoaa konesaumapeltikatoille aivan peltikatolta näyttävän vaihtoehdon. Ohessa toteutettuja muotoja ympäri Eurooppaa.

aalto