Taloushallinnon asiantuntija 

Suomen Teollisuuskatot Oy on moderni ympäristöystävällisten kattorakenteiden asiantuntijaorganisaatio. Toimimme RENOLIT ALKORPLAN PVC katteiden Ambassadorina, maahantuojana, asiantuntijana ja urakoitsijana Suomessa. Tuotteemme ovat kaikki vähähiilisiä ja kierrätettäviä. Tuotteiden lisäksi pyrimme jatkuvasti toiminnassamme edistämään ympäristöystävällistä rakentamista.  Toimimme rakennusalan huipulla suurista logistiikkaprojekteista haastaviin kattosaneerauksiin. 

Asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat, rakennusliikkeet ja rakennuttajat. Kohteemme ovat pääsääntöisesti suuria teollisuus-, varasto- ja logistiikkarakennuksia, ja teemme myös urheilurakennusten ja liikekeskusten kattoja. 

Etsimme nyt tehokasta taloushallinnon asiantuntijaa hyväntuulisen tiimiimme vahvistukseksi Lohjalle. 

Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus ja aiempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, tartut reippaasti asioihin ja saatat ne ripeästi päätökseen. Työskentelet itsenäisesti ja vastuullisesti. Käytät sujuvasti erilaisia taloushallinnon järjestelmiä ja haluat oppia uutta. Suurin osa työstä tehdään suomeksi ja englanninkielentaito on etu.  

Työhösi kuuluu mm.  

  • osto- ja myyntireskontran hoito 
  • ostolaskujen tiliöinti ja kierrätys 
  • myyntilaskutus ja laskutukseen liittyvä asiakaspalvelu 
  • olet mukana varmistamassa kirjanpidon lukujen oikeellisuutta 
  • teet rakentamis- ja Intrastat-ilmoituksia kuukausittain 
  • huolehdit myös vaihtelevista toimiston asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä 

Todennäköisesti viihdyt meillä, jos pidät tiimityöstä, mutta nautit myös itsenäisestä tekemisestä. Olet ratkaisukeskeinen, luotettava ja ahkera. Sinulla on hyvä huumorintaju ja pidät joustavasta ja rennosta työskentely-ympäristöstä. Meillä on mahdollisuus etätöiden tekemiseen, mutta toivomme runsasta läsnäoloasi toimistollamme Lohjalla. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan roolin vakavaraisessa, innovatiivisessa perheyrityksessä. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, joissa pääset oppimaan ja vaikuttamaan osaltasi organisaation menestymiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja jatkuvasti monipuolistuvat edut. Meillä on ammattitaitoinen ja rento tekemisen meininki ja erittäin mukavat työkaverit. 

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Saara Norrby.
Tavoitat hänet 5.2.-16.2.2024 klo 8.00-9.00 välisenä aikana numerosta +358504394919.  

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi@teollisuuskatot.fi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.