Ajat muuttuvat. PVC peittoaa bitumin.

Rakennusalalla on suuria haasteita saavuttaa tulevien vuosien tiukat päästötavoitteet. Niihin pääsemiseksi ei riitä, että asiat tehdään kuten aina ennenkin. Kattorakentamisessa bitumin pitkä valtakausi on alkanut murentua, ja ympäristöystävällisempi PVC on valtaamassa alaa.

Pienempien päästöjen ja kierrätettävyyden lisäksi PVC-kate tarjoaa muitakin konkreettisia etuja. Se kestää mainiosti suomalaisen ilmaston olosuhteet ja on paloturvallisempi valinta kuin bitumi. Lisäksi PVC tarjoaa arkkitehdille uusia mahdollisuuksia: miksi tyytyä tylsään tasakattoon, kun PVC-kate taipuu upeisiin kaareviin muotoihin. Myös tiiviydeltään, kestoltaan ja asennettavuudeltaan RENOLIT ALKORPLAN PVC -katteet ovat erittäin kilpailukykyisiä.

Katot tehdään nykyään PVC:stä

Esimerkiksi Helsingin olympiastadionille asennettiin peruskorjauksen yhteydessä RENOLIT ALKORPLAN PVC -kate.

Lue lisää

PVC on ympäristöystävällinen valinta

Valkoinen PVC-kate heijastaa auringon säteilyä pois, mikä vähentää sisätilojen jäähdytyksen tarvetta ja siten CO2-päästöjä.

Lue lisää

Suunnittele katosta kohokohta

Vesikatto voi olla paljon enemmän kuin suuri, musta ja hyödyntämätön pinta. RENOLIT ALKORPLAN taipuu innovatiivisiinkin visioihin.

Lue lisää

PVC on paloturvallinen katemateriaali

RENOLIT ALKORPLAN PVC -katetta ei asenneta avoliekillä. Lisäksi materiaali itsessään on paloturvallista. PVC ei levitä liekkejä eteenpäin.

Lue lisää

PVC kestää suomalaiset olosuhteet

PVC-katteen hyviin puoliin kuuluu helppo asennettavuus. Saumoista tulee tiiviit. ALKORPLAN-katteiden elinkaari on pidempi kuin bitumikatteilla.

Lue lisää