PVC ja olympiastadion

PVC-kattoja asennetaan ostoskeskuksista olympiastadioniin

Teollisuuskatot toimii saksalaisen Renolit-konsernin ALKORPLAN PVC -katemateriaalien maahantuojana ja urakoitsijana. PVC-katteiden edistykselliset ominaisuudet mahdollistavat laadukkaan, turvallisen ja nopean rakentamisen. PVC-katteella voidaan toteuttaa niin tasaiset, jyrkät kuin kaartuvatkin vesikatot.

ALKORPLAN PVC –materiaalit soveltuvat kaikkeen tuotannolliseen, kaupalliseen ja julkiseen kattorakentamiseen. Teollisuuskatoilla on laaja kokemus esimerkiksi erilaisten tuotantotilojen, teollisuushallien ja logistiikkavarastojen vesikatteiden toteutuksesta. PVC-kate soveltuu luonnollisesti myös Ikea-tavaratalojen kaltaisiin suurmyymälöihin ja ostoskeskuksiin. Olemme toteuttaneet useita mittavien liikuntatilojen kateratkaisuja, joista kirkkaimpana esimerkkinä mainittakoon Helsingin olympiastadion. Olympiastadionin peruskorjaus valmistui vuonna 2020. On selvää, että yhteen Suomen arvokkaimmista rakennuksista valitaan laadukas katemateriaali.

Kannattaa tutustua modernin PVC:n ympäristöystävällisyyteen, paloturvallisuuteen, kestävyyteen ja muihin etuihin tällä verkkosivustolla. Ajat muuttuvat. Katot tehdään nykyään PVC:stä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!