PVC-katto on tiivis ja kestävä

PVC-materiaalilla tiivis ja kestävä vesikatto

Uudisrakentamisessa ja kattosaneerauksissa käytettävällä ALKORPLAN PVC -katteella voidaan toteuttaa sekä tasaisten että jyrkkien kattojen vesieristykset. Tuotepaksuudet ovat 1,2 mm tai 1,5 mm. Varastovärit ovat tummanharmaa, vaaleanharmaa ja valkoinen. Erikoisvärejä on saatavana tilauksesta. PVC-kate on helppo räätälöidä juuri halutunlaiseksi.

Erinomaisen asennettavuuden ansiosta PVC-kattoja voidaan rakentaa ympäri vuoden. Pakkasraja asennukselle on -15 °C. Lisäksi materiaali taipuu erilaisiin muotoihin ja tarjoaa mm. bitumikatetta paremman rakenteellisen vikasietoisuuden.

Toimii suomalaisissa olosuhteissa

Lumi ja jää eivät tartu PVC-katteeseen, joten saumojen auki repeytymisiä ei talven ja kevään aikana tapahdu. Rakenteet voidaan tarvittaessa toteuttaa ilman erillistä tuuletusta katteen vesihöyryn läpäisevyyden ansiosta. Katteen hengittävyys parantaa myös tuuletetun rakenteen varmuutta siinä tapauksessa, että tuuletus ei jostain syystä toimisi.

Pitkä tiiviystakuu

ALKORPLAN PVC -katteen elinikä Keski-Euroopan olosuhteissa on vähintään 30 vuotta. Suomen haastavassa ilmastossakin katteen kesto on osoittautunut paremmaksi kuin suurimmalla osalla kilpailevista tuotteista. ALKORPLAN-vesikattomateriaaleilla on tehtaan myöntämä 10 vuoden vesitiiviystakuu – ja asennustyölle Teollisuuskatot myöntää 10 vuoden tiiviystakuun.

ALKORPLAN-vesikatejärjestelmästä löytyy tuotteita sekä mekaanisesti kiinnitettäviin järjestelmiin että liimakiinnitettäviin tai irralleen asennettaviin rakenteisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!