Kattohuolto

Täyden palvelun kattohuoltoa ympäri vuoden.

Kattohuolto

Ammattilainen huoltaa oikein

Kattojen huolto ja tarkastukset vaativat johdonmukaista työtä haastavissa olosuhteissa. Teollisuuskatot on kaikkien vesikattoon liittyvien huoltotoimenpiteiden erikoisosaaja, joka mitoittaa kattosi huollon oikein ja pitää kustannukset kurissa. Kiinnitämme myös erityistä huomiota huoltokäyntien turvallisuuteen ja tehokkuuteen. Kun menemme katollesi, mukanamme on aina tarvittavat putoamissuojausvarusteet, sammutuskalusto sekä työkalut ja materiaalit välittömästi tehtäviin paikkauksiin.

Kattohuollon palvelut

Teollisuuskatoilta saat kattavat huoltopalvelut nopeasti. Teemme kattojen vuositarkastuksia, huoltokäyntejä, vuotokorjauksia sekä raportointia. Palveluihimme kuuluvat myös lumenpudotustyöt, katon kourujen, kaivojen ja kaatojen puhdistukset, kattokupujen vaihdot sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi kartoitamme tarvittaessa kattosi saneeraustarpeen ja annamme arvion sen käyttöiästä ja riskeistä.

Kattopaikkaukset

Teollisuuskatoilta löytyy luotettavat ja ammattitaitoiset asentajat kaikkiin korjaustöihin. Teemme PVC-kattojen paikkauksia, bitumikattojen ja peltikattojen korjaustöitä sekä muita kattoihin liittyviä korjaustöitä. Osaamisemme mahdollistaa myös erilaisten materiaalien yhdistämisen.

Uudet kattoturvatuotteet

Teollisuuskatot toimittaa ja asentaa kattoturvatuotteita niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin. Jos havaitsemme huoltokäynnin yhteydessä puutteita kattoturvatuotteissa, raportoimme niistä ja annamme sovittaessa tarjouksen kattoturvatuotteiden päivittämisestä. Mikäli asennus vaatii jostain syystä rakennesuunnittelijan konsultointia, meiltä saat kaiken tarvittavan kokonaispalveluna.

aalto