Maan parhaita kattoja

Vesikatto on yksi rakennusprojektin suurimmista ja tärkeimmistä osa-alueista. Teollisuuskatoilla on yli 20 vuoden kokemus teollisuus- ja urheiluhallien, liikerakennusten, kauppakeskusten, varastojen ja logistiikkakeskusten kattohankkeista. TopRoof-konsepti, jatkuvan kehittämisen periaate sekä osaamisemme varmistavatkin, että rakennuskohteesi katto edustaa valmistuessaan maan parasta laatua.

Teollisuushallien ja varastojen katot

Teollisuus- ja varastorakennusten kattojen tärkeimpinä kriteereinä ovat edullinen hinta sekä paloturvallisuus. Teollisuuskattojen käyttämä AlkorPlan PVC -kate on tutkitusti paloa levittämätön materiaali, joka yhdessä paloturvallisten eristeiden kanssa minimoi kattorakenteen paloriskit ja estää mahdollisessa tulipalossa palon leviämistä.

AlkorPlan PVC -katteiden asennusnopeus ja rakenteiden yksinkertaisuus puolestaan tekevät ratkaisusta edullisen. Siksi Teollisuuskattojen suunnittelema ja modernilla tavalla rakennettu vesikatto on kaikilta osin erinomainen vaihtoehto teollisuusrakentamiseen.

Urheilu- ja jäähallien katot

Teollisuuskatoilla on vahvoja näyttöjä urheiluhallirakentamisesta, jossa suurimmat haasteet kohdistuvat paloturvallisuuden ja kosteudenhallinnan vaatimuksiin. Siksi huomioimme kattoratkaisun palo- ja kosteusteknisen toiminnan sekä suurten käyttäjämäärien aiheuttaman rasituksen tarkasti jo suunnitteluvaiheessa.

Paloturvalliset AlkorPlan PVC -katteet sopivat erinomaisesti vaativaan urheiluhallirakentamiseen. Teollisuuskattojen ratkaisuja on käytetty kymmenien jäähallien sekä urheiluhallien vesikatteena ympäri Suomea – ja kokemukset niistä ovat olleet erittäin hyviä.

Liikerakennusten katot

Liikerakentamisessa ympäristönäkökohdat, energiatehokkuus ja ilmatiiviys korostuvat jatkuvasti kasvavien lämmöneristysvaatimusten vuoksi. Teollisuuskatoilla on pitkä kokemus normaalia tiukemmilla vaatimuksilla toteutetuista kattoratkaisuista sekä läpivientien ja höyrysulkujen suunnittelusta.

Teollisuuskattojen käyttämä AlkorPlan PVC -kate on kierrätettävää materiaalia ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Katteeseen voidaan kiinnittää helposti myös aurinkokennoja – ja lisäksi valkoista katetta käyttämällä pystytään pienentämään jäähdytysenergian tarvetta sekä saadaan lisäpisteitä mm. ympäristösertifiointeja varten.

Viherkatot

Kauniiden viherkattojen rakentaminen on yleistynyt viime vuosina. Viherkatto tarvitsee toimiakseen kuitenkin kovia olosuhteita kestävät alusrakenteet sekä tarkkaan rakennetun eristyksen.

Teollisuuskattojen viherkattorakentamisen palvelut kattavat viherkattojen vedeneristys- ja lämmöneristystyöt alusta loppuun asti avaimet käteen periaatteella. Meiltä saat myös korkealuokkaiset viherkattorakentamisen materiaalit, jotka takaavat laadukkaan ja esteettisen lopputuloksen vuosiksi eteenpäin.