Teollisuuskatot on Suomen johtava PVC-kattorakentaja

Jo vuodesta 1994 toiminut Teollisuuskatot toteuttaa laadukkaat vesikateratkaisut sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Olemme rakentaneet yli kaksi miljoonaa kattoneliömetriä niin teollisuus-, liike- ja maatalouskiinteistöihin kuin myös Olympiastadionin kaltaisiin kansallisiin merkkirakennuksiin.

Vahvuuksiamme ovat kokemus, projektiosaaminen sekä luotettavuus, rehellisyys ja avoimuus kaikessa toiminnassa. Panostamme laatuun niin suunnittelussa kuin toteutuksessa. Asiakkaitamme ovat kiinteistön omistajat, rakennusliikkeet ja rakennuttajat.

Teemme yhteistyötä useiden rakennusmateriaalitoimittajien kanssa – usein jo tuotekehitysvaiheessa. Yhteistyössä osaavan kumppaniverkoston kanssa pystymme tarjoamaan yhä innovatiivisempia kattoratkaisuja, sujuvampaa asennustyötä sekä vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin sopivia pidemmän elinkaaren kattoja.

Toimimme ympäristöystävällisten ja paloturvallisten RENOLIT ALKORPLAN PVC -vesikatemateriaalien maahantuojana. Saksalainen Renolit-konserni on yli miljardin euron liikevaihdollaan maailman johtavia kemianalan yrityksiä, joka toimittaa pitkälle kehitettyjä muovikalvotuotteita esimerkiksi rakentamiseen, pakkauksiin, logistiikkaan ja terveydenhoitoon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!