Teollisuuskatot

Ahkera ja luotettava osaaja, joka rakentaa ne vaikeimmatkin katot.

Teollisuuskatot

Kokemusta ja pidemmälle vietyä palvelua

Teollisuuskatot on vuonna 1994 perustettu perheyritys ja olemme yli kahden vuosikymmenen aikana toimittaneet reilut kaksi miljoonaa vesikattoneliötä Suomeen. Toimimme saksalaisen Renolit-konsernin AlkorPlan PVC -vesikatteiden maahantuojana ja urakoitsijana. Huipputuotteiden ja laadukkaiden kattoprojektien ansiosta liiketoimintamme on kasvanut tasaisesti. Lisäksi kehitämme työtämme jatkuvasti ja tarjoamme asiakkaillemme TopRoof-konseptin mukaista, pidemmälle vietyä kokonaispalvelua.

Ratkaisuja suomalaisiin tarpeisiin

Teollisuuskatot on koko Suomessa toimiva vesikattojen erikoisosaaja, jonka urakoi erilaisia saneeraus- ja uudiskohteita aina urheiluhalleista navettarakennuksiin sekä teollisuushalleista liikekeskuksiin. Asiakkaitamme ovat kiinteistön omistajat, rakennusliikkeet, rakennuttajat sekä yksityishenkilöt ja maatalousyrittäjät.

Teollisuuskatot tekee yhteistyötä myös useiden suomalaisten rakennusmateriaalitoimittajien kanssa – usein jo tuotekehitysvaiheessa. Parhaan kumppaniverkoston kanssa pystymmekin tarjoamaan yhä paloturvallisempia ja ympäristöystävällisempi kattoratkaisuja, sujuvampaa asennustyötä sekä vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin sopivia pidemmän elinkaaren kattoja.

aalto