Kiipeä mukaan Teollisuuskattojen tiimiin!

Suomen Teollisuuskatot Oy on vuonna 1994 perustettu vesikattorakentamiseen erikoistunut perheyritys. Pitkän kokemuksemme ansiosta RENOLIT ALKORPLAN -katteiden maahantuonnista ja urakoinnista meillä on erityinen perspektiivi kattorakentamiseen ja sen kehittymiseen Suomessa sekä muualla Euroopassa.

Ympäristöystävällisyys on ollut meille äärimmäisen tärkeää jo vuosikymmeniä. Edistämme kestävää rakentamista ja sen kehittämistä mm. osana Green Building Council Finlandia. Paloturvallisuus on toinen sydäntämme lähellä oleva aihe. Sen edistämiseksi teemme työtä yhteistyökumppaniemme, materiaalitoimittajiemme sekä mm. SPEK:in kanssa. Emme kuitenkaan unohda tärkeintä: laadukkaiden kattojen tekemistä asiakkaillemme.

Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja kriittinen osa menestystämme. Perheyrityksenä huomioimme työntekijöidemme näkemykset ja huolet matalalla kynnyksellä. Meillä ihmisistä välitetään suurella sydämellä. Työntekijämme pääsevät kehittymään työssään ja vaikuttamaan siihen, miten omalle vastuualueelle kuuluvia tehtäviä hoidetaan. Tuemme kouluttautumista ja haluamme henkilöstön kasvavan yhdessä kanssamme.

Sloganimme Rethink roofing kuvaa hyvin toimintaamme. Teemme asioita eri tavalla, ja siksi olemme viime vuosina kasvaneet voimakkaasti. Meille kattorakentamisen tulevaisuus on jo tänään. Emme jää odottelemaan ulkopuolista ohjausta toiminnan kehittämisessä, vaan pyrimme olemaan kattorakentamisen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä.

Tule mukaamme edistämään meille tärkeitä arvoja – erityisesti vastuullista kattorakentamista. Tarjoamme ainutlaatuisen perspektiivin kattojen päältä rakennusalan kehittymiseen!

Katso avoimet työpaikkamme

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.