Tuotteet

Kestäviä RENOLIT ALKORPLAN PVC -kattoja

Rakentamamme vesikatot perustuvat ympäristöystävällisiin ja paloturvallisiin ALKORPLAN PVC -materiaaleihin. Toimimme saksalaisen Renolit-konsernin tuotteiden virallisena maahantuojana. Renolit on maailman johtavia kemianalan yrityksiä, joka toimittaa pitkälle kehitettyjä muovikalvotuotteita esimerkiksi rakentamiseen, pakkauksiin, logistiikkaan ja terveydenhoitoon.

RENOLIT ALKORPLAN F Classic

Vuosikymmeniä maailmalla käytetty, mekaanisesti kiinnitettävä PVC-kate sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Kestävä, paloturvallinen ja kustannustehokas valinta. Myös FM hyväksytty versio saatavilla.

Katso video

Esitteet ja dokumentit

RENOLIT ALKORPLAN F Cool

Viileiden kattojen valkoinen lakkapinnoitettu kate. Vähentää sisätilojen jäähdytyksen tarvetta ja parantaa aurinkopaneelien hyötysuhdetta. Lakkapinta pitää katteen puhtaampana ja helpottaa mahdollista puhdistusta.

Katso video

Esitteet ja dokumentit

RENOLIT ALKORPLAN F Metallics

Metallihohtoinen kate, joka soveltuu näyttävyytensä ja joustavuutensa ansiosta erinomaisesti erikoisarkkitehtonisiin kohteisiin, joissa haetaan myös vesikatolta vaikuttavaa ulkonäköä. 

Katso video

Esitteet ja dokumentit

RENOLIT ALKORPLAN F Smart

Innovatiivinen PVC-kate, jossa käytetään kierrätysmateriaaleja. Valikoimamme ympäristöystävällisin valinta. Mukana tulevat PVC-materiaalin muutkin edut: pitkäikäinen, paloturvallinen ja näyttävä.

Esitteet ja dokumentit

RENOLIT ALKORPLAN F Sedum

Vesikate modernien viherkattojen pohjalle. UV suojattu kate, joka voidaan vaikka jättää kokonaan ilman viherkattoa. Sauman lujuus niin suuri, että juuret eivät pysty tunkeutumaan saumasta läpi.  

Esitteet ja dokumentit

RENOLIT ALKORPLAN Solar

Markkinoiden fiksuin aurinkopaneelien kiinnityskisko. Ultrakevyt, mutta ei vaadi vesikatteen läpivientejä tai betonipainoja katolle.  Mahdollistaa myös julkisivuverhouksen asentamisen katolle. Kysy meiltä lisää.

Katso video

Esitteet ja dokumentit

RENOLIT ALKORPLAN Design

PVC-katteen pintaan asennettavat kustannustehokkaat profiilit, joilla saadaan tuotua kattoon perinteisen konesaumatun peltikatteen ulkonäköä. 

Esitteet ja dokumentit